EkonomiGündemKültür & SanatMagazinManşet

Antalya’daki evin önündeki devasa havuz! Boş yer bulmak neredeyse imkansız

Antalya’da sıcak havadan bunalan yerli ve yabancı turistlerin akınına uğrayan o plaj günün her saati dolu oluyor. İşte denizin, kumun ve güneşin tadının doya doya çıkartıldığı o plaj…

Antalya'daki evin önündeki devasa havuz! Boş yer bulmak neredeyse imkansız

Antalya’da sıcak havanın etkili olduğu bugünlerde plajlar sabahın erken saatlerinden itibaren dolmaya başladı. Aileler, arkadaş grupları ve çocuklar serinlemek ve güneşlenmek için plajları tercih ediyor.

ANTALYA’NIN DÜNYACA ÜNLÜ DOĞA HARİKASI PLAJI 

Antalya’nın dünyaca ünlü Konyaaltı sahili şehrin en çok ilgi gören plajları durumunda. Halk plajlarında belediyeler özel alanlardaysa işletmeler misafirlerine en iyi hizmeti sunmaya çalışıyor. Antalya’da özellikle Konyaaltı Plajı yerli ve yabancı tatilcilerin en yoğun gittiği plaj oldu.

Konyaaltı Sahili Güneşlenenler 1

ANTALYA PLAJLARI DÜNYANIN İLGİ ODAĞI

Hava sıcaklıklarının 30 dereceyi aştığı bugünlerde plajlar hem yerel halk hem de tatilciler için vazgeçilmez bir adres haline geldi.  Antalyalılar ve tatil için kentte bulunan turistler plajlarda keyifli anlar geçirirken suyun ve güneşin tadını çıkarıyor. Plajlardaki yoğunluk yaz sezonunun coşkusunu bir kez daha gözler önüne seriyor.

Konyaaltı Sahili Turist Antalya

SABAHIN ERKEN SAATLERİNDEN İTİBAREN DOLUYOR

Antalya’da erken saatlerinden itibaren vatandaşların akınına uğrayan Konyaaltı Plajı’nda, özellikle öğle saatlerinden sonra, yer bulabilmek oldukça zor. Antalya’nın kalbinde evin önündeki havuz olarak bilinen Konyaaltı Plajı sadece yaz aylarında değil sonbahar ve kış aylarında da büyük ilgi görüyor.

Sup Boardd

MUHABİR: BÜLENT ÖNER
Başa dön tuşu