DünyaEğitimEkonomiGündemKültür & SanatMagazinManşetSağlıkSon DakikaSporTeknoloji

Avrupa Müzik Topluluğu kapılarını açıyor

Avrupa Müzik Topluluğu beşinci yılını coşkuyla kutluyor. İstanbul’un sanat ve kültür sahnesinin önemli isimlerinden Avrupa Müzik Topluluğu, beşinci kuruluş yıl dönümünü büyük bir heyecan ve gurur içinde kutlamaya hazırlanıyor…

 

DurakMedya’da yer alan habere göre beş yıl boyunca sanatı ve müziği harmanlayan projeleriyle dikkat çeken topluluk, yeni sanat yılına merhaba demek için sabırsızlanıyor.İstanbul’un çeşitli kültür merkezlerinde gerçekleştirdiği etkileyici konserlerle müzikseverlere unutulmaz anlar yaşatan Avrupa Müzik Topluluğu, beş yıl süren bu sanatsal yolculukta önemli bir yer edindi. Topluluğun Başkanı iş insanı ve sanatçı Murat Beyaztaş kapılarının yediden yetmişe herkese açık olduğunu söyledi.

Topluluğun Instagram sayfası, etkinliklere katılmak isteyen müzikseverler için bilgi alabilecekleri bir kaynak olarak hizmet veriyor.

Her pazar, Şişli Belediyesi Gayrettepe Ek Hizmet Binası’nda 17.00-19.00saatleri arasında düzenlenen provalar, müzikseverlere topluluğun çalışma sürecini yakından görme fırsatı sunuyor. Topluluğun şefliğini Mustafa Ertürk, başkanlığını ise Murat Beyaztaş üstleniyor.

Avrupa Müzik Topluluğu, beş yıl boyunca sanata olan bağlılığını ve müziğin büyüsünü paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyor.

Bu özel dönemde, sanatseverleri aralarına katılmaya ve birlikte sanat dolu anlar yaşamak için sabırsızlanıyorlar.

Daha fazla bilgi ve etkinlik detayları için topluluğun Instagram sayfasını ziyaret etmek yeterli.

İletişim:
YouTube: Avrupa Müzik Topluluğu
Instagram: Avrupa Müzik Topluluğu
E-posta: [email protected]
Facebook: Avrupa Müzik Topluluğu

Başa dön tuşu