Magazin

Aydan İzol Dostları İle Şanlıurfa’ya Çıkarma Yaptı

Ankara Cemiyet hayatını ünlü isimlerinden Mehtap Deveci bir grup arkadaşıyla birlikte Şanlıurfa turuna çıktı…

Cemiyet hayatının kıymetli zarif ismi Aydan Özdoğan İzol-Mehmet Ali İzol çifti Şanlıurfa’da değerli dostlarını en güzel şekilde ağırladı.

İzol ailesinin kızlarından cemiyet hayatının sevilen ismi Aydan Özdoğan İzol dostları Mehtap Deveci, İrem İleri, Hülya Altınel Fenercioğlu ve Halime Kahraman’ı tarih kokan yörede gezdirdi.

Aydan hanımın eşi Mehmet Ali İzol beyefendi ve  Annesi Zerga İzol misafirlerini en güzel şekilde ağırlarken, Mehtap hanım ve dostları yöresel yemeklere adeta bayıldılar. İzol’ler misafirlerine yöre lezzetlerini sunmasının yanı sıra onlara yaş fıstık, özel kumaşlar, hediye ederek Ankara’ya uğurladı. Mehtap Deveci ve dostları kol çantamızla gittik inanın valizle döndük şeklinde yorumda bulundular.

Mehtap Deveci, İrem İleri, Hülya Altınel Fenercioğlu, Halime Kahraman, Aydan Özdoğan İzol, hep beraber tarihi yerleri gezdiler.

Mehtap Deveci tur öncesi ve sonrası çekilen kareleri sosyal medya hesabından paylaşmayı da ihmal etmedi.  Bol bol gezen dostlar balıklı gölde fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

Urfa Konuk evinde misafirlerine özel sıra gecesi yaptıran Mehmet Ali İzol, otelde yerleri olmasına rağmen konuklarını bırakmayarak, evlerinde ağırladı. Anne Zerga İzol ise kızlara büyük bir misafirperverlik örneği sergiledi.

Mehtap Deveci dostlarımla Urfa sevdalısı olan ben çok özel ve donanımlı bir hafta yaşadık. Peygamberler şehri diye adlandırılan Şanlıurfa, Türkiye’nin en renkli illerinden biri. Sokaklarında, çarşılarında dolaşırken, yüzlerinde yaşamlarına dair ipuçları bulunan o kadar çok insan görüyorsunuz ki, şehrin anlı şanlı tarihini bir yana bırakıp, onların hikâyelerinde kayboluyorsunuz. Ayrıca ben Güneydoğunun insanını çok seviyorum, zengininden fakirine her bir aile dışarıdan gelen misafirlerini başının üstünde taşıyor. Halkın yardımseverliği, paylaşımcılığı, içtenliği kaybolmamış. Her Güneydoğuya gelişimde beni bu yaklaşımlar çok etkiliyor; şeklinde açıklama yaptı.

Başa dön tuşu