EkonomiGündem

İş İnsanları Platformu Başkanı Av. Emre Kılıçarslan: “Devletin bekası her şeyin önündedir”

İş İnsanları Platformu Başkanı Av. Emre Kılıçarslan, “Siyasi düşüncesi parti aidiyeti ne olursa olsun herkesin ortak gayesi Türkiye’nin varlığı bağımsızlığı üzerinde mutabakat sağlamak olmalıdır. Devletin ve milletin bekası her türlü arayışın önündedir” dedi.

İş İnsanları Platformu Başkanı Av. Emre Kılıçarslan, bir basın bülteni yayınlayarak Türkiye’nin çok zorlu bir süreçten geçtiğini kaydetti. Türkiye’nin nice ateş çemberinden geçerek bugünlere geldiğini kaydeden Kılıçarslan, “Büyük emeklerle bugünlere gelen Türkiye Cumhuriyeti içerden ve dışardan yıkmak isteyen hain ve düşmanlarla çevrelenmiştir. Binlerce yıllık devlet geleneğimiz ve devletin devamı bizim en büyük silahımızdır.Bu hain ve düşmanlar devletimizi yıkmayı ne dün başarabildiler ne de bugün başaracaktır” diye konuştu.

“Devletin ve milletin bekası her türlü arayışın önündedir”

Kılıçarslan, şöyle devam etti:

“Siyasi düşüncesi parti aidiyeti ne olursa olsun herkesin ortak gayesi Türkiye’nin varlığı bağımsızlığı üzerinde mutabakat sağlamak olmalıdır. Devletin ve milletin bekası her türlü arayışın önündedir. Samimiyet ve inançla vurgulamak isterim ki etrafımız kuşatılmışken siyasi çekişmeler en çok uzak durmamız gereken mayınlı alanlardır. Türk milleti geçmişten bu yana nasıl kucaklaşıp demokrasinin namusunu müdafaa ettiyse ülkenin istikbalini de müdafaa edecektir.
Türkiye’den yana olanlarla, karşısında duranların mücadelesi bitmeyecektir. Başkentine ateş yağan milletin başka seçeneği yoktur. Gönülden bağlılığa Türk vatanını kutsal kabul edecek şekilde iç ve dış mihraklarla karanlık ilişkinin olmadığı aydınlık ve temiz fikri yapıya sahip büyük bir ülkeyiz.”

Türk milleti karşısında toplanıp sıralanan odaklarla can pahasına da olsa kaçınmayacaklarını dile getiren Kılıçarsalan, İş İnsanları Platformu’na bağlı tüm dernek ve yapıların aynı düşüncede olduğunu söyledi. Kılıçarslan, “Türkiye kimsesiz bir ülke değildir.On bin yıllık Türk Devlet geleneği içerinde gelmiş geçmiş tüm liderler ve Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk’ün emanetini sonsuza kadar koruyacağız. Zillete düşmeyecektir. Türkiye’nin ihtiyacı farklılıkları birleştiren ayrılıkları kucaklayan kimlikleri millet kimliğinde buluşturan bir iradedir.  Türk milletini yaşatma konusunda and içmiş vatan sevdalılarıyız. Kısır gerilimlerle oyalanacak zaman yoktur. ‘Bayrak inmez vatan bölünmez’ diyerek ülkeye sahip çıkacağız. İsterse aynı karanlık yolun diğer taşeronları olsun Türk milletini yenemeyecekler” diye konuştu.

Başa dön tuşu