Ekonomi

Merve Ünler Yılmaz’dan Azerbaycan Ziyareti

Özteknik Rekor Hidrolik ve Savunma Şirketinin başarılı kardeşleri, Türkiye Azerbaycan İşadamları Derneği Genel Başkanı, Okuklu Holding  Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Okuklu ile de görüştüler.

Özteknik Rekor Hidrolik ve Savunma Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Merve Ünler YILMAZ ve fabrika müdür Kardeşi Mustafa ÜNLER ile bir dizi iş ziyareti için Azerbaycan’a gittiler…

Burada ikili temaslarda bulunan ve birçok toplantıya katılan Özteknik Rekor Hidrolik ve Savunma Şirketinin başarılı kardeşleri, Türkiye Azerbaycan İşadamları Derneği Genel Başkanı, Okuklu Holding  Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Okuklu ile de görüştüler.

İnternet Haber Portalımıza bir açıklamada bulunan Türkiyenin başarılı iş insanlarından Merve Ünler Yılmaz; Okuklu Holding  Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Okuklu  beyfendinin misafiriydik. Kazakistan, Türkmenistan, Özbekistan gibi Türk devletleriyle ticari ve kültürel ilişkiler içinde bulunan Yılmaz Okuklu, özellikle Azerbaycan devletiyle işbirliği ve iş fırsatlarını değerlendirme konusunda bize bilgi deneyim ve tecrübelerini aktardı. Sizlerde Azarbeycanın avantajlı iş dünyasına adım atmak, vergiden muaf devlet teşvikleriyle desteklenmiş iki ülke arasında kardeşlik ve ticaret bağlarını güçlendirici role sahip olmak istiyorsanız TÜRK TİCARET MERKEZİNDE yerinizi alın. Unutmayın iki ülke tek millet” şeklinde konuştu…

Diğer yapacağı iş ziyaretleri ardından yurda dönecek olan Ünler Kardeşleri, Türk ekonomisine sağladığı katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

 

Başa dön tuşu