Magazin

Miss Turkey en vasat güzellik yarışması…

Yarışmalar arasında fark kat kat basına çıkan fotoğraflardan da bariz bir şekilde seçilmekte. Models of Turkey’de finale kalamayacak kızlar Miss Turkey’de maalesef ödül aldı.

Eğer yarışmaları ve güzelleri birbirleriyle burada karşılaştırmak gerekirse, geçtiğimiz aylarda yapılan Models of Turkey güzellerinin eline kimse su dökemez.

Models of Turkey birincisi İlayda Dinçer

Models of Turkey ikincisi Emine Yücel

2024 Miss Turkey güzellik kraliçesi unvanına sahip olan İdil Bilgen, 24 yaşında ve 1.80 cm boyunda. İkinci Cemre Ülker ise boy 1.79 yaşı ise 26

Cemre ve İdil ise Miss Turkey’de güzel seçilenler

Models of Turkey 1. Güzeli İlayda Dinçer ve ikinci Güzel Emine Yücel’in bu güzellerin karşısında  podyumda bir ışığının olması bile onları eleyecek kadar kuvvetli olması bir güzellik.  Güzellik sadece hokka burun, kiraz dudakla olan bir şey değil.

Models of Turkey finalistleri bir arada

İdil Bilgen ve Cemre Ülker Models of Turkey ‘de finale kalsalardı diğer adaylar arasında hiç şansları olmayacağı gibi finalde bile podyuma çıkma şansını yakalayamazlardı.

Her yıl büyük bir heyecanla beklenen Miss Turkey güzellik yarışmasının kazananları bildiğimiz vasat güzeller. Ama Models of Turkey  1. Güzeli İlayda Dinçer ve ikinci Güzel Emine Yücel’ hala tacı kaptığı günkü kadar güzel ve ışığı olan modeller.

Models of Turkey Birincisi  İlayda Dinçer 21 yaşında 180 boy 60 kilo ve Amerika’da yaşıyor ve Doktora yapmakta. Emine Yücel ise Gülhane Tıp Fakültesinde 3. Sınıf öğrencisi ve geleceğin Cerrahı. İkisi de 21 yaşında olan güzeller, yaş ortalaması ile diğer yarışmacı İdil Bilgen, Cemre Ülker’e  nazaran ideal durumdalar.

Miss Turkey 2024’te ise Tarihinde ilk kez 30 yaşa kadar adaylar seçildi. Ayrıca Miss Turkey’de geçmiş yıllarda da birçok skandal yaşanmıştı.

Miss Turkey 2017 birincisi seçilen Itır Esen skandalı

Miss Turkey 2017 birincisi seçilen Itır Esen’in 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümde attığı iddia edilen tweet gündemi sarsmıştı. 15 Temmuz’un yıl dönümde Türkiye şehit anarken, Esen’in o dönemde şehitler hakkında iğrenç sözler sarf ettiği Ömür Varol’un sunduğu Beyaz Gazete’de ortaya çıkmıştı.

Yine Miss Turkey Güzellik Yarışması’nda 4’üncü seçilen Berfu Yıldız yerine yanlışlıkla Şevval Ayvaz’ın adı anons edildi. Tacını takıp podyumda yürüyen Ayvaz’ın mutluluğu birkaç saat sürmüştü.

Başa dön tuşu