GündemMagazinManşet

SARIYER’İN AK SAÇLILARINDAN; SARIYER S.K YÜKSEK DİVAN KURULU SEÇİMLERİNİN YAPILMASI ÇAĞRISI !

 

Türk sporunda çok önemli bir tarihe sahip olan Sarıyer Spor Kulübünde hareketli günler yaşanıyor… son 5 yıldır her sezon sonrası kaos yaşayarak yeni bir yönetim arayışına giren camia artık yorulmuş durumda. Bu tip kriz durumlarımda camiaya rehberlik edebilecek tavsiyelerde bulunacak akil insanların yokluğu derinden hissedildi.

Sarıyer semtinin ileri gelen aksaçlıları bu duruma son vermek için yıllardır göz ardı edilen ve tüzükte olmasına rağmen yok sayılan Yüksek Divan Kurulu’nun yeniden teşekkül etmesi yönünde fikir birliğine vardı.

Sarıyer Yüksek Divan Kurulu seçimlerinin yaklaşık 15 sene sonra ivedilikle yeniden yapılması gerektiğini vurgulayan Yüksek Divan Kurulu Üyeleri kulübün binasında bir araya gelip fikir alışverişinde bulundu.

Sarıyer S.K Yüksek Divan Kurulu Üyelerinden Sezai Büyükdurmuş, Adnan Özcan, Koray Büyükasar, Refik Kesek, Mahmut Kocabal, İlker Büyükdurmuş, Mustafa Erbaş, Bayram Ali Eryücel, Yılmaz Arslan gibi geçmişte kulübe hizmet etmiş önemli isimlerden oluşan heyet; Yüksek Divan Kurulu Üyelerinin seçim yapabilmesi için 08/06/2024 tarihinde gerçekleşecek Sarıyer S.K Genel kurulunda; Kongre divan başkanlığına sunulmak üzere hazırlanan imzalı dilekçelerini kulüp müdürlüğüne teslim etti.

Sarıyer’in sürekli başarılar elde etmesi için mevcut kamplaşmaların ve karşıtlıkların son bulması gerektiğini vurgulandı. Birlik ve beraberlik vurgusu yapılan konuşmalarda özetle:
“Sarıyer Spor Kulübü camiası olarak yüksek bir farkındalık ve kararlılıkla Kulübümüzün atabileceği adımları konuşmalıyız, kim seçilirse seçilsin göreve gelecek yönetim kurullarına yardım etmeyeliyiz. Onlara destek olmalıyız. Camiamızın akil insanlarını Sarıyer için hep birlikte sorumluluk almaya, destek olmaya davet ediyoruz. Sarıyer’in değerleri, her zaman birlik ve beraberliği en önde tutar. Bunun farklı bir anlayışla yürütülmesi gerekir. Yeniden güncellenen güçlü bir Yüksek Divan Kurulu yönetimine ihtiyaç var.” ifadeleriyle değişim yapacaklarını ifade ettiler.

Başa dön tuşu