GündemKültür & SanatMagazinManşetSon Dakika

SÜRDÜRÜLEBİLİR VE ÇEVRECİ ÜRÜNLERLE 4. YIL COŞKUSU YAŞANDI

Kozmetik sektöründe temiz içerik anlayışının ve çevreye duyarlılığın giderek daha fazla önem kazandığı dönemde, The Purest Solutions’ın bu alanda faaliyetleri, markanın başarısını ve güvenilirliğini pekiştiriyor. Çevre dostu ve etik üretim prensipleriyle kurulduğu günden bu yana kozmetik sektöründe kendine sağlam bir yer edinen The Purest Solutions, kuruluşunun 4. yıl dönümünü Feriye Yalı’da düzenlediği Solutions Days etkinliği kapsamında ortalama 400 kişinin katılımıyla kutladı. Bu yıl ikincisi düzenlenen etkinlikte, temiz içerikli ürünlerin cilt sağlığı üzerindeki olumlu etkilerine ve sürdürülebilirliğin önemine vurgu yapıldı. The Purest Solutions, yüksek kalite standartlarını sergileyerek, hem katılımcılara de hem çevreye duyarlı ürünlerin önemini bir kez daha gösterdi…

Kozmetik sektör profesyonelleri, proje ortakları, marka temsilcileri, The Purest Solutions çalışanları, Yönetim Kurulu ve basın mensuplarının yoğun katılımı ile gerçekleşen etkinlikte; jazz konseri, ürün uygulamaları, sahne şovları ve pek çok etkinlik ile katılımcılar keyifli anlar yaşadı.

TEMİZ İÇERİKLİ ÜRÜNLERLE IŞILDAMAK MÜMKÜN

Solutions Days etkinliği, The Purest Solutions’ın portföyünde 25 farklı ürünün sergilendiği önemli bir platform haline geldi. Etkinlikte, markanın 35’ten fazla ülkeye gerçekleştirdiği ihracatla, yüksek kaliteli ve güvenli ürün seçeneklerini vurgulandı. Katılımcılar, etkinlik süresince ürünleri yakından inceleme ve markanın güvenli ürün seçeneklerini doğrudan deneyimleme fırsatı buldular.  “Sağlıklı Ciltler İçin En Saf Çözümleri Keşfet” teması etrafında şekillenen gecede, cilt sağlığını destekleyen kapsamlı bilgiler sunularak markanın yenilikçi ürünleri ve sürdürülebilirlik anlayışı tanıtıldı. Temiz içeriklerin cilt sağlığı üzerindeki olumlu etkileri ve çevreye duyarlılığın önemi ön plandaydı.

The Purest Solutions’ın yüksek kalite standartlarını katılımcılarına deneyimlendirme fırsatı sunan etkinlik, markanın müşteri ilişkilerini güçlendirerek unutulmaz sürprizlerle dolu bir gece yaşattı. Kozmetikte sürdürülebilir ve temiz içerik üretmenin hem çevresel hem de sağlık açısından büyük önem taşıdığını vurgulayan The Purest Solutions Marka Müdürü Nurdan Duygu Yıldırım: “Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz Solutions Days, bizim için sadece bir etkinlik değil, kullanıcılarımızla daha yakın temas kurduğumuz, sürdürülebilirliği ve temiz içerikli ürünleri derinlemesine ele aldığımız özel bir kampanya. Her yıl ağustos ayında düzenlediğimiz bu kampanya, kullanıcılarımıza parlamak için bir fırsat sunuyor. Bu yıl, etkinliğimizde kullanıcılarımızla daha yoğun bir iletişim kurarak, sürdürülebilirlik konusunu daha çok konuşma fırsatını yakaladık. The Purest Solutions ile temiz içerikli ürünlerle de ışıldamak mümkün” şeklinde ifade etti.

The Purest Solutions Hakkında: The Purest Solutions, 2020 yılında Alim Ozan Evliyaoğlu ve Hazal Evliyaoğlu tarafından kurulan, doğaya saygılı, temiz içeriklere ve sosyal sorumluluğa değer veren bir vizyonla kurulmuş kozmetik markasıdır. Bu vizyon, markanın temel değerleri olan “Az ama Öz İçerik, Temiz Marka, Efektif Formülasyon, Cilt Bakım Uzmanlığı, Paylaşım Odaklılık” şeklindedir. 25’ten fazla farklı cilt bakım ürünüyle 35’ten fazla ülkeye ihracat yapmaktadır.

Başa dön tuşu