DünyaEğitimEkonomiGündemKültür & SanatMagazinManşetSağlıkSon DakikaSporTeknoloji

Tağut ” Milli Eğitim müfredatına girmesi gereken bir kitap

” Tağut ” Milli Eğitim müfredatına girmesi gereken bir kitap

” Tağut ” Milli Eğitim müfredatına girmesi gereken bir kitap

 

Soner Yalçın’ın son kitabı “Tağut” için bir yazı kaleme alan DurakMedya Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Barış Durak kitabın Milli Eğitim müfredatına girmesi gerektiğini söyledi. Kitabı büyük bir zevkle okuduğunu söyleyen Durak,Odatv imtiyaz sahibi Soner Yalçın’ın kaleme aldığı bu eserin herkes tarafından okunması gerektiğini söyledi.

 
İşte o yazı:

Üstad Soner Yalçın’ın, Tağut – Kutsal Aldanışın Soyağacı kitabı son dönemde okuduğum en güzel kitaplardan birisi. Gerçekleri tarafsız, objektif bir şekilde yazmak ve kimseye taraf olmadan yazabilmek ayrıca büyük maharet isteyen bir olaydır. Bu kitapta bu bariz bir şekilde ortaya çıkıyor. Sömürüden uzak, sadece doğruların olduğu bu eser gerçekten muazzam bir yapıt olmuş adeta . Soner Yalçın üstünde çok spekülasyon yapılan konuların izlerini sürmüş ve gerçeğin perdesini aralamaya çalışmış ve aralamışta.
Yıllarca duymazdan – bilmezden gelinen bir konuya nokta atışı yapılmış. Şu anımızı yaşadıklarımıza sebep olan veya olacak durumlar bu kitapta açık ve net anlatılıyor.

 

Soner Yalçın’ın “Tağut: Kutsal Aldanışın Soyağacı”nı mutlaka ama mutlaka okuyun. Çünkü bu kitap aslında Milli Eğitim müfredatına girmesi gereken bir kitap olması gerekiyor.

Başa dön tuşu