GündemManşet

Vural Çelik serum kurbanı mı oldu

51 yaşında hayatını kaybederek herkesi üzüntüye boğan ünlü oyuncu Vural Çelik’in ölümünün ardından ” Sihirli Serum ” iddiası ortaya atıldı. Şarkıcı Metin Arolat’ın ölümü sonrası gündeme gelen “sihirli serum” uygulamasının benzerini sıklıkla yaptırdığı ileri sürülen Çelik’in 2 gün önce de bir sağlık kliniğinde o serumdan yaptığı görüldü. Öte yandan ünlü oyuncunun uzun süredir maddi sıkıntılar yaşadığı ve ev kirasını bile ödemekte sıkıntı yaşadığı öğrenildi.

DurakMedya’dan Mustafa Barış Durak’ın haberine göre ünlü oyuncu Vural Çelik’in ölümü sonrası ” Sihirli Serum” iddiası gündeme geldi. Avrupa Yakasının Kubilay’ı Vural Çelik’in ölümünün ardından Sihirli Serum iddiası ortaya atıldı. Genç yaşta hayatını kaybeden ünlü ismin hastane odasından serum yaptırdığı anlar akıllara Metin Arolat’ın ölümü hatırlattı. Arolat’ın ölümü sonrası da ” Sihirli Serum” uygulaması gündeme gelmişti. Mucizevi vaatlerle pazarlanan ve sanat dünyasında büyük rağbet gören uygulama için uzmanlar ” Ölümle sonuçlanabilir” uyarısını yapmıştılar.

Maddi sıkıntılar yaşıyordu

Öte yandan ünlü oyuncunun uzun süredir hiç bir projede yer almaması yüzünden zor günler geçirdiği öğrenildi. Oyuncusunun özellikle ev kirasını ödemekte zorluk çektiği bu yüzden TikTok ve benzeri uygulamalarla kazanç elde ettiği biliniyordu.

Okunma Sayısı: 136
Başa dön tuşu